2

ورود ۱۵ فروند هواپیمای جدید تا دو ماه دیگر / آمادگی یک شرکت فرودگاه‌ساز اروپایی برای حضور در ایران

  • کد خبر : 172806
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل از برنامه‌ریزی برای ورود هواپیماهای جدید به کشور تا پایان سال میلادی ۲۰۱۵ خبر داد.

 

به گزارش خبرآنلاین،اصغر فخریه کاشان با اشاره به آخرین اقدامات وزارت راه و شهرسازی در حوزه نوسازی ناوگان هوایی کشور گفت: نوسازی ناوگان هوایی یکی از اولویت‌های نخست این وزارتخانه در حوزه صنعت حمل و نقل هوایی است بنابراین در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل هوایی کشور در حال مذاکره هستیم و توافقات اولیه‌ای نیز برای خرید ۱۵ فروند هواپیمای جدید انجام شده است.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل درباره زمان ورود این هواپیماها به کشور گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و مذاکرات انجام شده قرار است این تعداد هواپیما تا پایان سال میلادی ۲۰۱۵ وارد کشور ‌شوند.

فخریه کاشان در پاسخ به این سوال که آیا دستورالعمل سازمان هواپیمایی کشوری مبنی ممنوعیت ورود هواپیماهای با عمر بیش از ۱۵ سال رعایت شده است؟ افزود: قطعا این دستورالعمل رعایت شده حتی ما به دنبال ورود هواپیماهای با عمر ۵ سال هستیم.

وی همچنین درباره آخرین اقدامات برای سرمایه‌گذاری در توسعه فرودگاه‌های کشور، از مذاکره اولیه با یک شرکت فرودگاه ساز اروپایی برای مشارکت در توسعه فرودگاه‌های کشور خبر داد و گفت: این شرکت آمادگی خود را برای فعالیت در زمینه توسعه فرودگاه‌های ایران اعلام کرده که در مرحله اول توسعه فرودگاه‌های امام، مشهد و اصفهان در دستور کار است.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده ظرفیت فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) تا سال ۲۰۳۷ باید به حدود ۴۰ میلیون مسافر در سال برسد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=172806

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر