1

تفکیک جنسیتی در فروشگاه ها برای کارمندان زن و مرد!

  • کد خبر : 60999
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۰

طبق قانونی عمومی در عربستان برخی لوازم مربوط به زنان از جمله البسه و وسایل آرایشی که مختص استفاده زنان است باید از طریق فروشندگان زن به خریداران عرضه شود و در سال ۲۰۱۱ دولت عربستان با تصویب قانونی فروشندگی مردان در فروشگاه های عرضه لباس زیر زنان و لوازم آرایشی و بهداشتی را ممنوع کرده است.

فروشگاه های عربستانی که کارمندان زن و مرد در استخدام دارند ملزم شدند تا بین کارمندان زن و مرد خود دیوار بکشند.

به گزارش العربیه، ” عادل فقیه” وزیر کار عربستان ضمن اعلام این مطلب گفت که فروشگاه هایی که کارمندان و فروشنده های زن و مرد دارند باید تا یک ماه دیگر بین کارمندان زن و مرد خود دیوار بکشند.

ارتفاع این دیوار ۱ متر و ۶۰ سانتی متر خواهد بود. پیش بینی می شود با ابلاغ این قانون جدید بسیاری از فروشگاه ها در عربستان برای خلاص شدن از اجرای این قانون در صورت امکان کارمندان خود را تعدیل کنند.

با ابلاغ این قانون جدید بسیاری از فروشگاه ها در عربستان در صورتی که کارمندان  مرد هم در استخدام خود داشته باشند، مجبور به تعدیل کارمندان مرد و یا اجرای قانون دیوار کشی خواهند بود.

قوانین عربستان به وِیژه در زمینه حقوق زنان همواره مورد انتقاد مجامع حقوق بشری قرار دارد و زنان در این کشور سنتی از بسیاری از حقوق رایج و عادی زنان حتی در بسیاری دیگر از کشورهای اسلامی از جمله حق رانندگی ، مسافرت و حقوق سیاسی و اجتماعی مرسوم محروم هستند.

اخیرا و در پی صدور فرمان جدید پادشاه عربستان برای عضویت زنان در پارلمان مشورتی این کشور دهها تن از علمای این کشور با تجمع در مقابل کاخ پادشاهی به این تصمیم اعتراض کردند و آن را مخالف اصول و احکام شریعت خواندند.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=60999

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر