3

راه اندازی پیشرفته ترین مرکز تست آلایندگی خودرو در ایران

  • کد خبر : 78174
  • ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۰

با راه اندازی تجهیزات جدید آزمایشگاه تست آلایندگی مرکز تحقیقات ایران خودرو ، این مرکز به قطب انجام تستهای آلایندگی خودرو مطابق با استانداردهای روز دنیا تبدیل خواهد شد.

به گزارش افق ، نیما مصلح، معاون طراحی و توسعه محصولات جدیدایران خودرو ضمن بیان این مطلب افزود:‌ با راه اندازی این مرکز، امکان تست آلایندگی خودروها مطابق با استانداردهای یورو ۴ و ۵ و همچنین تست آلایندگی خودروهای دیزلی فراهم خواهد شد.
وی گفت:‌ تجهیزات این آزمایشگاه هم اکنون درحال نصب بوده و در نیمه اول سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
مصلح به پروژه های مختلف در زمینه طراحی و توسعه محصولات اشاره کرد و گفت:‌ این پروژه ها برمبنای استراتژی شرکت ایران خودرو، نیازسنجی از بازار و مشتریان و بررسی های فنی و اقتصادی تعریف و اجرایی شده است.
معاون طراحی و توسعه محصولات جدید ایران خودرو درخصوص پروژه های در دست اقدام در سال ۹۲ در بخش قوای محرکه گفت: طراحی، توسعه و تولید موتور XUM با حجم ۱۹۰۰ سی سی، از جمله پروژه های مشترک این مرکز با شرکت تحقیقات موتور (ایپکو) است.
مصلح تصریح کرد:‌ این موتور بر مبنای موتور XU7 توسعه یافته و علاوه بر افزایش توان و گشتاور، استاندارد آلایندگی آن به یورو ۴ ارتقا یافته است.
وی افزود:‌ این موتور که ابتدا بر روی پژو پارس و در مراحل بعدی روی سایر خودروها نصب خواهد شد، هم اکنون در مرحله تجاری سازی است.
معاون طراحی و توسعه محصولات جدید ایران خودرو ، طراحی و توسعه موتور EF4 را از دیگر پروژه‌های حوزه قوای محرکه دانست و گفت:‌ این موتور نمونه ۱۴۰۰ سی سی موتور ملی EF7 است که کارهای توسعه‌ای آن به انجام رسیده و امسال فعالیتهای مرتبط با نصب و کالیبراسیون آن بر روی خودرو به پایان خواهد رسید.
مصلح گفت:‌ این موتور که علاوه بر قدرت و گشتاور بالا، کم مصرف نیز می باشد در مرحله اول بر روی خودرو رانا نصب و تجاری خواهد شد.
معاون طراحی و توسعه محصولات جدید، تصریح کرد: تولید موتور دیزل به عنوان موتوری با کیفیت بالا، کم مصرف و در عین حال با دوام و عمر بیشتر نسبت به نوع مشابه بنزینی، یک سرمایه گذاری استراتژیک بلندمدت برای شرکت ایران خودرو محسوب شده و در سطح ملی نیز با توجه به ایجاد تنوع در سبد سوخت مصرفی یک مزیت اساسی برای کشور ایجاد خواهد نمود.
وی افزود:‌ این موتور که قابلیت نصب بر روی کلیه محصولات ایران خودرو را داراست، ابتدا بر روی سمندو سورن نصب خواهد شد.
مصلح از پیگیری اجرای پروژه موتور ملی پرخوران یا توربوشارژ در سال ۹۲ خبر داد و گفت: تولید این موتور با تامین قطعات توسط شرکت ساپکو انجام و امسال به صورت محدود بر روی خودرو سورن نصب خواهد شد.
وی با اشاره به عرضه قوای محرکه براساس استاندارد آلایندگی یورو ۴ تصریح کرد: کاهش مصرف سوخت و ارتقای استاندارد آلایندگی، مهم ترین ویژگی قوای محرکه ایران خودرو است که همواره در کنار عملکرد و قدرت مدنظر بوده است.
معاون طراحی و توسعه محصولات جدید ایران خودرو درخصوص خودروهای جدید ایران خودرو گفت: در سال ۹۲ محصول جدید ایران خودرو تحت عنوان دنا تجاریسازی و وارد بازار خواهد شد. علاوه بر آن با توجه به انجام نمونه سازی خودرو سمند وانت،ضمن انجام تست های مربوطه و صحه گذاری آن تا پایان سال فرایندهای مرتبط با تجاری سازی این خودرو نیز آغازخواهد شد. مصلح اظهار داشت: طراحی و توسعه پلتفرم کلاس B از دیگر پروژه هایی است که با اتکا به توان طراحی و مهندسی کارشناسان مرکز تحقیقات ایران خودرو در حال انجام است.
مصلح در پایان بر توسعه ارتباط میان دانشگاه و صنعت در توسعه محصولات جدید تاکید کرد و گفت:‌ شرکت ایران خودرو با اعلام نیازهای تحقیقاتی خود و ایجاد رشته های مرتبط در مقاطع کارشناسی ارشد در دانشگاه جامع علمی و کاربردی، نسبت به بکارگیری توان بالای علمی دانشگاه در زمینه های فنی مورد نیاز صنعت خودرو اقدام نموده تا به این ترتیب امکان ارتباط موثرتر بین دانشگاه و صنعت از طریق ایجاد دانش کاربردی مورد نیاز صنعت خودرو توسط مراکز علمی دانشگاهی فراهم گردد. وی گفت: با بکارگیری این چارچوب بزودی نتایج پژوهش های دانشگاهی در راستای نیازهای صنعت خودرو کشور قرار خواهد گرفت.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=78174

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر