2

راهکار جدید محققان و دانشمندان برای مقابله با سرطان خون

  • کد خبر : 8840
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۶:۱۴

واحد مرکزی خبر: یافته های اخیر دانشمندان ، راهکاری جدید برای استفاده اختصاصی از سلول های دستگاه دفاعی موسوم به سلول های تی فراروی پزشکان قرار داده است تا با بیماری لوسمی مزمن لنفوسیت ها CLL مقابله کنند. تکنیک جدید محققان به سه بیمار سالخورده مبتلا به سرطان یاد شده کمک کرد طول عمر خود […]

واحد مرکزی خبر: یافته های اخیر دانشمندان ، راهکاری جدید برای استفاده اختصاصی از سلول های دستگاه دفاعی موسوم به سلول های تی فراروی پزشکان قرار داده است تا با بیماری لوسمی مزمن لنفوسیت ها CLL مقابله کنند.

تکنیک جدید محققان به سه بیمار سالخورده مبتلا به سرطان یاد شده کمک کرد طول عمر خود را افزایش دهند.

بر اساس مقاله ای که در شماره اخیر نشریه پزشکی نیوانگلند منتشر شد ، دکتر کارل جون و همکارانش در دانشگاه پنسیلوانیا اعلام کردند از این روش برای مقابله با انواع دیگر سرطان از جمله سرطان تخمدان ، ریه ، میلوم و ملانوما نیز می توان بهره جست.

دانشمندان در این روش موفق شدند تعداد سلول های تی را هزار برابر کنند که این روش به قدرت دستگاه دفاعی اضافه می کند.

سرطان خون ، نوعی بیماری پیشرونده و بدخیم اعضای خون ساز بدن است که با تکثیر و تکامل ناقص گویچه‌های سفید خون و پیش سازهای آن در خون و مغز استخوان ایجاد می شود.

اجتماع این یاخته های سرطانی در خارج از مغز استخوان، موجب تشکیل توده هایی در اندامهای حیاتی بدن نظیر مغز و یا بزرگ شدن غده های لنفاوی، طحال، کبد و ناهنجاری عملکرد اندامهای حیاتی بدن می شوند.لوسمی شایع ترین سرطان اطفال در جهان است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ،لوسمی نیز با توجه به نوع یاخته موجود در بافت مغز استخوان که دچار تراریختی و سرطان شده است تعریف می شود و اشکال مختلفی از این نوع سرطان وجود دارد که هر کدام نشانه ها و عوارض خاص خود را دارند.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=8840

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر