1

جزئیات قبولی و میانگین معدل دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ماه

  • کد خبر : 136374
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به جزئیات قبولی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد گفت: ۸۸.۹ درصددر رشته ریاضی، ۸۵.۶ درصد در رشته تجربی و ۷۲.۲ درصد در رشته انسانی میزان قبولی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد بود.

علی زرافشان، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوالات خبرنگاران در خصوص انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان گفت: در دوره دوم متوسطه بخشی از بودجه کیفیت بخشی را به برگزاری کلاس‌های آمادگی کنکور در مدارس دولتی مناطق محروم اختصاص داده‌ایم همچنین خدماتی توسط مشاوران مدارس برای انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان ارائه می‌شود. برخی دانشگاه‌های کشور مانند دانشگاه شریف برای آشنایی دانش آموزان با رشته‌های دانشگاهی اقداماتی را انجام داده‌اند که در جلسه مشترک با وزیر علوم درخواست کردیم  سایر دانشگاه‌های کشور نیز دوره های آشنایی با رشته‌های دانشگاهی ویژه دانش آموزان را برگزار کنند.

زرافشان در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی براینکه برخی از خانواده ها هنوز موفق به ثبت نام فرزندانشان در مدارس نشده‌اند و هنگامی که به مدارس مراجعه می‌کنند اعلام می‌شود ظرفیت تکمیل است، آنها باید چه کاری را انجام دهند؟ گفت: این خانواده‌ها باید به ستادهای ثبت نام مناطق مراجعه کنند که در این ستادها ظرفیت مدرسه بررسی می‌شود، اگر ظرفیت تکمیل شده بود مدرسه دیگری برای ثبت نام به خانواده‌ها پیشنهاد می‌شود. به خانواده‌ها اعلام می‌کنیم، خیالشان آسوده باشد چراکه هیچ دانش آموزی بلاتکلیف باقی نمی‌ماند.

** جزئیات قبولی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ۹۳

وی با اشاره به نتایج امتحانات نهایی دانش آموزان عنوان کرد: در امتحانات نهایی خرداد ۹۳ در رشته ریاضی ۸۸٫۹ درصد قبولی داشتیم که میانگین معدل دانش اموزان ۱۳٫۸۷ بود این درحالی است که سال گذشته قبولی دانش آموزان در رشته ریاضی  ۸۷٫۳ درصد بود و میانگین معدل آنها نیز ۱۳٫۳ بود. در امتحانات خرداد ۹۳ در رشته تجربی ۸۵٫۶ درصد قبولی داشتیم و میانگین معدل دانش آموزان ۱۳٫۱ بود این درحالی است که سال گذشته درصد قبولی در رشته تجربی ۸۰٫۹ درصد بود. در  رشته علوم انسانی نیز در امتحانات خرداد ۷۲٫۲ درصد قبولی داشتیم و میانگین نمره دانش آموزان ۱۰٫۲۸ بود این درحالی است که سال گذشته ۶۲٫۳ درصد دانش آموزان در رشته انسانی قبول شده بودند. در رشته علوم و معارف اسلامی نیز در امتحانات خرداد امسال، ۹۳٫۷ درصد دانش آموزان با میانگین معدل ۱۵٫۴ درصد قبول شدند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درخصوص توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش گفت: طبق مصوبه دوره ۵ ساله فنی و حرفه‌ای مقرر شد تا با راه‌اندازی آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای دانش‌آموزان در درون آموزش و پرورش تحصیلات عالیه را شروع کنند اما طبق ماده ۲۳ قانون برنامه پنجم توسعه،‌دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای به آموزش عالی واگذار شد و بر این اساس زمینه تحقق آموزش پیوسته ۵ ساله فنی و حرفه‌ای باید توسط آموزش عالی فراهم شود.

زرافشان بیان کرد: امسال برای نخستین بار ۱۶ رشته فنی و حرفه‌ای و کاردانش بدون آزمون دانشجو پذیرش می‌کنند و وزارت آموزش و پرورش موظف شد برای سال تحصیلی آینده ملاک‌های پذیرش دانشجو بدون کنکور در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش را تعیین کند تا تعداد بیشتری از دانش‌آموزان فارغ التحصیل در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش بتوانند بدون کنکور به دانشگاه وارد شوند.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=136374

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر