1

حرکت کشتی«نجات»ایرانی به سمت یمن

  • کد خبر : 160795
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۹

کشتی ایرانی حامل کمکهای دارویی و غذایی به مردم بی دفاع یمن، به سمت این کشور حرکت کرد.

کشتی امدادرسان جمهوری اسلامی ایران در قالب «کاروان نجات» دقایقی قبل به منظور کمک رسانی به مردم بی‌پناه یمن، بندرعباس را به سمت یکی از بنادر این کشور ترک کرد.

این در حالیست که با گذشت بیش از ۴۰ روز از تجاوز آل سعود به یمن، مردم این کشور با دست‌های خالی در مقابل تجاوزگران ایستاده‌اند.

گفتنی است رژیم آل سعود با پشتیبانی همه جانبه آمریکا، علاوه بر حملات هوایی بی امان به شهرهای یمن، مردم این کشور را در محاصره کامل قرار داده و مانع هرگونه امدادرسانی هوایی و دریایی به این کشور شده است.

جنگنده‌های آل سعود پیش از این با ایجاد ممانعت از امدادرسانی یک فروند هواپیمای بوئینگ جمهوری اسلامی ایران، به بمباران فرودگاه صنعا پرداخت و اجازه نداد مکم های غذایی و دارویی ایران به دست مردم یمن برسد.

در کشتی اعزامی جمهوری اسلامی ایران به سمت یمن، علاوه بر خبرنگاران، امداگران و پزشکان ایرانی به همراه تعدادی از افراد خارجی (از آمریکا، کانادا، آلمان و…) عضو کمپین های ضد جنگ نیز حضور دارند.

فارس/اقلام این کشتی که وزنی بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ تن دارد شامل هزار و ۲۰۰ تن برنج، ۷۰۰ تن آرد، ۴۰۰ تن کنسرو، ۵۰ تن دارو و اقلام پزشکی، ۵۰ تن آب‌معدنی، ۲ هزار تخته پتو، هزار چادر گروهی و هزار سری ظروف آشپزخانه است.

اینها در حالیست که سوخت بیمارستانهای یمن در حال اتمام است که در این صورت و نرسیدن کمک های بین المللی به یمن، مردم این کشور در آستانه یک فاجعه بزرگ انسانی قرار خواهند گرفت.

جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از حامیان اصلی مردم بی پناه یمن، سعی در شکست این محاصره دارد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=160795

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر