1

عدم شرکت “افغانستان” در نشست ناتو در بروکسل

  • کد خبر : 220572
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۹

موضوع افغانستان در حالی در نشست هفته جاری ناتو بررسی خواهد شد که ریاست جمهوری افغانستانن از عدم حضور هیئت این کشور در این نشست خبر داده است.
 

عدم شرکت به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، نجیب‌الله آزاد معاون سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان به صدای‌آمریکا گفت که حکومت وحدت ملی انتظار دارد بر اساس پیمان کابل-ناتو، در نشست هفته جاری این سازمان در بروکسل مسئله افغانستان و چگونگی تحت فشار قرار دادن طالبان بررسی شود.

وی گفته که هیئتی از دولت کابل در نشست آینده ناتو در بروکسل که با محوریت موضوع چگونگی ماموریت این سازمان در افغانستان نیز برگزار می‌شود، حضور نخواهد داشت.

پیش از این نیز، اشرف غنی به دبیرکل سازمان ناتو گفته بود که افغانستان با بازگشت دوباره سربازان ناتو به میدان‌های جنگ در افغانستان مخالف است اما خواستار افزایش فشار بر طالبان است تا زمینه برقراری صلح دائمی در این کشور فراهم شود.

در حالی که مقامات آمریکایی برای افزایش سربازان ناتو در افغانستان رایزنی می‌کنند اما دولت افغانستان بارها مخالفت خود با اعزام سربازان خارجی بیشتر به این کشور را اعلام کرده و در عوض خواستار تجهیز نیروهای امنیتی افغان شده‌ است.

برخی از کارشناسان معتقدند که اختلاف نظر دولت افغانستان با رویکرد سازمان ناتو در این کشور و عدم محوریت موضوع افغانستان، ممکن است دلیل عدم حضور هیئت افغانستانی در بروکسل باشد.

نجیب دانش سخنگوی وزارت کشور افغانستان اعلام کرد که سازمان ناتو باید تجهیز نیروهای نظامی افغان را با تسلیحات سنگین و وسائل پیشرفته بویژه در نیروی هوایی این کشور در اولویت قرار دهد.

قرار است فردا نشست رهبران کشورهای عضو سازمان ناتو در بروکسل برگزار شود.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=220572

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر