4

ترامپ: بایدن رییس‌جمهور قلابی است / ما مدارک قطعی از تقلب داریم

  • کد خبر : 338648
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۴

ترامپ در ادامه جنگ قدرت در آمریکا با اعلام بایدن به عنوان «رییس‌جمهور قلابی» افزود: انتخابات در افغانستان امن‌تر و بهتر از انتخابات ۲۰۲۰ در آمریکا است.

ترامپ: بایدن رییس‌جمهور قلابی است

به گزارش افق انلاین ، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور کنونی آمریکا در ادامه جنگ قدرت در این کشور امروز شنبه در پیام هایی توییتری بار دیگر رقیب دموکرات و نظام انتخاباتیِ آمریکا را به چالش کشید.

رئیس‌جمهور کنونی آمریکا در این باره نوشت: دیوان عالی آمریکا در قبال تقلب گسترده‌ای که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ رخ داد کاملاً ضعیف و ناکارآمد عمل کرد. ما مدارک قطعی از تقلب داریم؛ اما آنها حاضر نیستند بررسی کنند و می‌گویند نه! اگر ما انتخاباتی متقلبانه داشته باشیم، کشوری نخواهیم داشت.

وی در پیام دیگری اضافه کرد: یک نظامی جوان که در افغانستان کار می‌کند به من گفت انتخابات در افغانستان بسیار امن‌تر و بسیار بهتر از انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا است. انتخابات ما که میلیون‌ها و میلیون‌ها رای پستی تقلبی داشت، انتخابات یک کشور جهان سومی بود. رئیس جمهور قلابی!

این در حالیست که قرار است کنگره در تاریخ ۶ ژانویه (۱۷ دی)، حکم کالج الکترال را تائید کند؛ حال آنکه ترامپ با امتناع از پذیرش شکست، از طرفداران خود خواسته تا در آن روز به خیابان‌ها بریزند.

مراسم تحلیف احتمالی بایدن و واگذاری کاخ سفید به او، در تاریخ ۲۰ ژانویه (اول بهمن) برگزار خواهد شد.

گفتنی است، هر دو نامزد اصلی در انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ پیش از برگزاری و نیز پس از اتمام آن یکدیگر را به دست داشتن در توطئه‌چینی علیه هم متهم کرده‌اند؛ واقعیتی که نقصان بزرگ در کشور مدعی لیبرال دموکراسی را به وضوح نشان می‌دهد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=338648

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر