0

شانس قزاقستان برای میزبانی مذاکرات ۱+۵ و ایران بیشتر است

  • کد خبر : 61516
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۵

بروجردی گفت: حضور رییس‌جمهور ایران در قاهره فرصت مناسبی است که از طرح ایران و طرح مصری‌ها برای حل بحران سوریه استفاده کرد.

علاءالدین بروجردی با اشاره به سفر قریب الوقوع احمدی‌نژاد به قاهره به منظور شرکت در دوزادهمین اجلاس سران کشورهای اسلامی، گفت: با توجه به مواضع مصر و نیز تغییراتی که در مواضع آمریکایی‌ها مبنی بر حل و فصل سیاسی بحران سوریه ایجاد شده، این سفر فرصت مناسبی است که جمهوری اسلامی ایران نقش مهم خود در این مساله ایفا کند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به طرح جمهوری اسلامی ایران و مواضعی که مصری‌ها در قالب طرح مرسی داشتند، باید از این فرصت مناسب استفاده کرد و با کشورهایی مانند ترکیه و مصر در جهت قرار دادن یک نقطه پایان بر بحران سوریه از طریق مذاکره و تفاهم سیاسی و با تاکید بر حفظ ساختار فعلی سوریه به تفاهم رسید.

قاهره، پایتخت مصر، میزبانی دوزادهمین اجلاس سران کشورهای اسلامی را در روزهای ۱۸ و ۱۹ بهمن ماه بر عهده خواهد داشت و عنوان آن «جهان اسلام؛ چالش‌های جدید و توسعه فرصت‌ها» انتخاب شده است. این اجلاس هر سه سال یکبار در سطح سران و رؤسای جمهور در یکی از کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی برگزار می‌شود.

شانس قزاقستان برای میزبانی مذاکرات ۱+۵ و ایران بیشتر است

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهاد ایران مبنی بر انتخاب قاهره به عنوان مکان بعدی مذاکرات ایران و ۱+۵ می‌تواند در این نشست مورد بحث باشد، توضیح داد: با توجه به نظر غیرمثبت تعدادی از اعضای ۱+۵، گزینه قزاقستان از شانس بیشتری به عنوان مکان بعدی مذاکرات ایران و ۱+۵ برخوردار خواهد بود.

خبرگزاری خانه ملت

 

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=61516

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر