1

وضعیت کار زنان در پایتخت عربستان +تصاویر

  • کد خبر : 75468
  • ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۹

کشورهای غربی و در صدر آن ها آمریکا در سال های پس از فروپاشی عثمانی و حضور خاندان عبدالعزیز بر راس پادشاهی این کشور ، برنامه های بسیاری برای مخدوش کردن چهره اسلام در این کشور و به خصوص پایتخت این کشور داشتند.

کشورهای غربی و در صدر آن ها آمریکا در سال های پس از فروپاشی عثمانی و حضور خاندان عبدالعزیز بر راس پادشاهی این کشور ، برنامه های بسیاری برای مخدوش کردن چهره اسلام در این کشور و به خصوص پایتخت این کشور داشتند.
 کشورهای غربی و در صدر آن ها آمریکا در سال های پس از فروپاشی عثمانی و حضور خاندان عبدالعزیز بر راس پادشاهی این کشور ، برنامه های بسیاری برای مخدوش کردن چهره اسلام در این کشور و به خصوص پایتخت این کشور داشتند.

در سال های اخیر سیل مسافرانی که به عربستان سعودی می روند ‏ وضعیت حجاب در  این کشور را به عنوان الگوی مورد قبول جوامع اسلامی پذیرفته اند.

در سال های اخیر و با رشد سلفی گری و وهابیت انگلیسی که قصد دارد چهره اسلام را مخدوش کرده و تفکر ضد دینی و خلاف اصول و ارزش ها را بر این کشور حاکم کند ‏ قوانینی در پایتخت این کشور اعمال شده که زنان می توانند در محیط داخلی محل کار خود بدون داشتن حجاب به کار اشتغال داشته باشند.

این طرز فکر و سبک زندگی که در میان مردم پایتخت عربستان پذیرفته شده ‏ هم چنان در سراسر جهان و در کنار اسلام ترکیه ای و آمریکایی به یک الگو بدل شده است.

چندی پیش یکی از خبرگزاریهای امریکایی گزارشی از وضعیت کار زنان در عربستان سعودی تهیه کرده است.

این گزارش از یک شرکت خصوصی به نام روتانا که شرکتی چند رسانه است تهیه شده و روی خروجی این خبرگزاری قرار گرفته است.

این گزارش را با هم می خوانیم:

وارد یک شرکت خصوصی چندرسانه ای می شوم ، خانم هایی با آرایش ، کفش های پاشنه بلند ، کت و دامن و چهره هایی که سعی می کنند آنرا با جذابیت بیشتر به نمایش بگذارند در کنار مردان در حال کار کردن هستند ، همه چیز نشان از یک شرکت بین المللی دارد ، اما اینجا نیویورک یا لندن نیست ، اینجا شرکت روتانا در ریاض است ، پایتخت عربستان سعودی ! جایی که حجاب سختگیرانه های برای زنان اعمال می شود و تنها چیزی که زنان می توانند به نمایش بگذارند چشمانشان است!

البته این عدم رعایت حجاب تنها چیزی نیست که بیننده را به تعجب وامی دارد ، مهمتر از آن کار کردن زنان و مردان سعودی در کنار هم و دوشادوش یکدیگر است.
خانم سلطانا الروویلی ، مسئول گزینش و منابع انسانی شرکت روتانا می گوید:” سعی ما بر این است که نیرویی استخدام کنیم که بتواند با محیط مختلط اینجا کنار بیاید ، بسیاری از مردانی که برای کار به اینجا مراجعه می کنند ، از اینکه یک زن با آنها مصاحبه می کند شگفت زده می شوند ، بعضی می توانند کنار بیایند ، برخی هم نه ، عده ای نمی توانند اصلا با این موضوع کنار بیایند ، برخی هم کنترل لازم را ندارند!”
دلیل اینکه این شرکت علی رغم عدم رعایت هنجارها توانسته در عربستان سعودی به کار خود ادامه دهد ، پشتیبانی قوی ای است که توسط شاهزاده ولید بن طلال بن عبدالعزیز آل سعود به عمل می آید.

بهر حال در کشوری که زنان حق رانندگی نداشته و نمی توانند تنها به خرید بروند ، وجود چنین شرکتهایی جالب و عجیب است.
البته شاهزادگان سعودی بر اثر فشارهای سازمانهای حقوق زنان و همچنین تمایل خود ، توانسته اند فضا را برای کار زنان  در برخی بانکها و بیمارستان های خصوصی مهیا سازند.
نورا الملحوق ، مسئول بیمارستان و مرکز تحقیقات فیصل ، می گوید:” مردان معتقدند زن نباید کار کند و اصلا نیازی به پول ندارد ، اما باور این مطلب که زنان هم می توانند کار کنند برای آنها ، غیر قابل باور است.”
گفتنی است حکومت پادشاهی سعودی تا کنون با ادامه تحصیل زنان در دانشگاه و کار در برخی ادارات – با رعایت محدودیت ها – موافقت نموده است.

آن چه که به وضوح مشخص است ‏ جمااتی است که این خبرگزاری آمریکایی در قالب دموکراسی و آزادی بیان خود طرح می کند که بیشتر نشان از دیدگاه های التقاطی و تنزیل دادن چهره زیبای اسلام ، به اسلام مورد نظر خویش است ، اسلامی که می تواند بر آن حکمرانی کند.

هر چند ،  انتشار این تصاویر خود ترویج فحشا است ، اما برای این که سیاه نمایی های آمریکایی و نفوذ این کشور در عمق پایتخت و افکار مردم عربستان را به نظاره بشینیم مجبور به انتشار آن ها شدیم.

به نوشته های زیر تصاویر که متن صریح ترجمه اصلی است توجه کنید ‏، مطالبی که اسلام آرمانی با مخلوط کردن حق و باطل و تاکید بر شهوت رانی قصد دارد جایگاه انسانی را تزیل دهد و برای همین از شعار ها و جملاتی استفاده می کند که برای همه زیبا و قابل قبول است اما آیا به راستی این چنین است.

گزارش تصویری از کار زنان در عربستان سعودی :

زنان عربستانی توانسته اند در مرحله ی اول به بیمارستانها راه پیدا کنند ، بیمارستانهای خوب در شهرهایی مانند ریاض و جده از دکتر زن استفاده می کنند و حتی در برخی از آنها زنان مسئولیت نیز دارند.

هر چند در عربستان سعودی هنگام نماز کار تعطیل می شود ، اما در شرکت روتانا این قانون وجود ندارد و هرکس بخواهد نماز می خواند و هر کس نخواهد نمی خواند!

سلطانا الرویلی ، مدیر منابع انسانی شرکت روتانا در یک جلسه ی مختلط!

کارت زدن در پایان روز کاری / در اینجا روابط خانمها و آقایان آزادتر و راحت تر از بیرون است ، این را می توانید از چهره ی این آقا بخوانید!

کارمندان زن شرکت روتانا در آسانسور حجاب خود را به حالت اولیه بر می گردانند تا در خارج از شرکت مشکلی برایشان پیش نیاید

 

دانه ابو احمد ، مدیر منابع اطلاعاتی شرکت روتانا در یک جلسه خصوصی با همکاران مرد خود در مورد مسائل شرکت صحبت می کند.

جلسه ی هیات مدیره شرکت روتانا

نورا الملحوق ، مدیر بیمارستان فیصل در سمت راست تصویر مشخص است.

دکتر محا المنیف ، رئیس دپارتمان سلامت خانواده در یک جلسه ی کاری

اینجا سالن پذیرش شرکت روتانا است ، هر چند خانمها برای کار کردن باید از پدر یا همسر خود اجازه بگیرند ، اما برای حجاب محدودیتی در این شرکت وجود ندارد.

سراج ۲۴

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=75468

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر