3

به غذای کودک نمک و ادویه اضافه نکنید

  • کد خبر : 83409
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹

کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد تاکید کرد: از مصرف نمک و ادویه در غذای کودک خودداری کنید.

علی اکبر کمالی با تاکید بر این که نباید در غذای کودک از نمک و ادویه استفاده کرد، افزود: از آنجایی که نمک، شکر و ادویه‌جات باعث می‌شوند غذاها طعم بهتری داشته باشند، اما نوزادان و کودکان به طعم طبیعی غذاها نیاز دارند.

وی با تاکید بر عدم خوراندن تکه‌های درشت میوه‌جات و سبزیجات به کودک عنوان کرد: این تکه‌های بزرگ ممکن است باعث خفگی شوند. درهشت ماهگی بهتر است از میوه‌ها به شکل پوره استفاده کرد.

وی توصیه کرد: هنگام دادن میوه برای کودک پوست میوه‌ها را حتما جدا کنید و هسته آنها را درآورید، میوه‌هایی مثل انگور را به همان اندازه طبیعی‌شان به کودک ندهید و آنها را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

این کارشناس همچنین توصیه کرد: به هنگام دادن گوشت به کودک بسیار دقت شود به عنوان مثال هرگز به یک کودک هشت ماهه، هات داگ یا سوسیس و غذاهایی از این قبیل داده نشود.

کمالی با بیان این که باید گوشت پخته به کودک داده شود، گفت: گوشت را حتما به صورت پوره و کاملا له درآورید، زیرا رشته‌های گوشت با دندان‌های اندک و کوچک کودک خردسال آسیاب نمی‌شوند و ایجاد خفگی می‌کنند.

ایسنا

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=83409

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر