3

«آدم گرسنه دین و ایمان ندارد.»

  • کد خبر : 13773
  • ۲۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۹

اسکن‌های مغزی نشان می‌دهد: گرسنگی و استرس، باعث نوسان هورمون سروتونین در مغز شده، از این رو وقتی افراد گرسنه می‌شوند، احتمال بروز عصبانیت و خشونت در آنها بیشتر است. «آدم گرسنه دین و ایمان ندارد.» این جمله معروف را حتما شما هم شنیده‌اید. جمله‌ای که تاکید بر این دارد که فرد گرسنه از رفتار […]

اسکن‌های مغزی نشان می‌دهد: گرسنگی و استرس، باعث نوسان هورمون سروتونین در مغز شده، از این رو وقتی افراد گرسنه می‌شوند، احتمال بروز عصبانیت و خشونت در آنها بیشتر است.
«آدم گرسنه دین و ایمان ندارد.» این جمله معروف را حتما شما هم شنیده‌اید. جمله‌ای که تاکید بر این دارد که فرد گرسنه از رفتار معمولی خود به دلیل گرسنگی فاصله می‌گیرد. حالا محققان دلیل اصلی این مساله را دریافته‌اند.

به گزارش ایسنا، هنگامی که افراد دچار استرس می‌شوند و یا به خوبی غذا نمی‌خورند، میزان سروتونین در مغز آنها نوسان می‌یابد. هورمون سروتونین، به تنظیم رفتار افراد کمک می‌کند.

محققان دانشگاه کمبریج بر اساس یافته‌های پژوهشی خود اعلام کردند بالا و پایین رفتن میزان سروتونین، بر روی قسمتی از مغز افراد که میزان عصبانیت را کنترل می‌کند، تاثیر می‌گذارد.

در این پژوهش، محققان به منظور کنترل میزان سروتونین، رژیم غذایی داوطلبان سالم را کنترل کردند.

در ادامه این تحقیق، مغز شرکت کنندگان به وسیله تصویربرداری عملکردی تشدید مغناطیسی (FMRI) اسکن شد، در حالی که صورت آن‌ها نیز برای ثبت حالات مختلف چهره نظیر عصبانیت، ناراحتی و خشونت، همزمان مورد بررسی قرار گرفت تا مشخص شود چگونه قسمت‌های مختلف مغز با هم در ارتباط و پاسخگویی هستند.

یافته‌های بدست آمده از این پژوهش نشان داد: میزان کم سروتونین باعث ارتباطات ضعیف‌تر از معمول در قسمت‌های مرکزی مغز می‌شود. محققان نتیجه گرفتند وقتی چنین اتفاقی رخ می‌دهد، برای مغز سخت‌تر است که واکنش‌های عاطفی به خشم را کنترل کند؛ بنابراین از داوطلبان خواسته شد تا پرسشنامه‌های شخصی را تکمیل کنند تا محققان بتوانند ارزیابی کنند که آیا آن‌ها گرایش خنثی نسبت به خشونت دارند یا خیر.

پژوهشگران دریافتند: افرادی که مستعد خشونت بودند، زمانی که سطح سروتونین در بدن آن‌ها کم بود، میزان ارتباطات ضعیف‌تری بین قسمت‌های مرکزی مغزشان برقرار می‌شود.

دکتر «لوکا یاسامونتی» همکار اول نویسنده این پژوهش اظهار امیدواری کرد که این پژوهش‌ها به تشخیص‌های بهبود یافته و همچنین درمان‌های بهتر برای این موارد کمک کند.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=13773

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر