1

از جریان اختلاس مالی ۲ سال پیش باخبر بودیم

  • کد خبر : 24970
  • ۲۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۹

بی‌اعتنایی مسئولان به اطلاعات پلیسی موجب بروز مشکلاتی همچون اختلاس می‌شود

فرمانده ناجا با بیان اینکه پیشنهاد راه‌اندازی پلیس بانکی را به مسئولان مربوطه داده‌ایم، گفت: بی‌اعتنایی مسئولان به اطلاعات پلیسی موجب بروز مشکلاتی همچون اختلاس می‌شود.

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در حاشیه اختتامیه همایش روسای پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پلیس دو سال پیش از جریان اختلاس مالی باخبر بوده است ، گفت: هیچ اطلاعاتی در پلیس احتکار نمی‌شود و بر حسب وسعت، کمیت و کیفیت اطلاعات، در اختیار مقامات مسئول قرار داده می‌شود و پلیس هرچه اطلاعات دارد، اطلاع‌رسانی می‌کند.

فرمانده ناجا افزود: گاها مسئولان به این اطلاعات ارائه شده از سوی پلیس اعتنا کرده و آنان را مورد بررسی قرار می‌دهند و گاهی نیز به آنان اعتنا نکرده و سبب بروز مشکلاتی بزرگتر در آینده همچون اختلاس اخیر مالی می‌شوند.

وی در مورد راه‌اندازی اینترنت ملی نیز با بیان اینکه باید وزیر ارتباطات در مورد چند و چون این اینترنت صحبت کند، گفت:‌ دلیلی ندارد که افراد برای پرینت اطلاعات دانشگاه یا حتی حساب بانکی خود از موتورهای جستجوگر که موتورهای جاسوسی هستند، استفاده کرده و در دنیا از خود ردی برجای بگذارد.

احمدی‌مقدم با اشاره به فعالیت موتورهای جستجوگر داخلی گفت: موتورهای جستجوگر داخلی می توانند به عنوان مراکز نگهداری اطلاعات در کشور مورد استفاده قرار گیرند.

راه‌اندازی اینترنت ملی گامی بزرگ برای حفظ و ارتقای امنیت است

پیشنهاد راه‌اندازی پلیس بانکی را به مسئولان مربوطه داده‌ایم

راه‌اندازی یک مرکز مشاوره‌ای پلیسی در تهران به صورت پایلوت

فرمانده ناجا با اشاره به تجربیات کشور کره‌جنوبی در برقراری اینترنت داخلی گفت از نظر پلیس راه‌اندازی اینترنت ملی گامی بزرگ برای حفظ و ارتقای امنیت است.

وی افزود: راه‌اندازی اینترنت داخلی علاوه بر ارتقای امنیت ملی موجب افزایش اشتغال جوانان شده و گام بزرگی برای پیشرفت جامعه و افزایش امنیت خواهد بود.

فرمانده ناجا در مورد راه‌اندازی پلیس بانک نیز گفت: پلیس پیشنهاد راه‌اندازی پلیس بانکی را به مسئولان مربوطه داده است.

به گزارش ایسنا،وی افزود: معمولا پلیس‌های دنیا از قبول مسئولیت بیشتر امتناع می‌کنند اما در ایران پلیس خود برای افزایش و ارتقای امنیت و جلوگیری از بروز مشکلات پیشنهاد تشکیل پلیس تخصصی می‌دهد.

فرمانده ناجا در ادامه سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی دفاتر مشاوره‌ای پلیس در تهران گفت: در ماه آینده یک مرکز مشاوره‌ای پلیسی در تهران به صورت پایلوت راه‌اندازی می شود.

وی در تشریح فعالیت این مرکز مشاوره‌ای گفت: فعلا این مرکز با مسئولیت محدود آغاز به کار خواهد کرد.

فرمانده ناجا با بیان اینکه معمولا دریافت گواهی سرقت از سوی مالباخته برای ارائه به شرکت‌های بیمه‌گر وقت زیادی از کارآگاهان پلیس آگاهی می‌گیرد، گفت: این خدمت به مراکز مشاوره‌ای پلیس واگذار شده است.

وی با بیان اینکه ماموران و افسران بازنشسته نیروی انتظامی از مقبولیت خوبی برای ارائه این گونه خدمات برخوردار هستند، گفت: این افراد می‌توانند مشاوره به مردم درباره جعل و کلاهبرداری ارائه کنند.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه مردم می‌توانند از خدمات مشاوره‌ای این کارآگاهان معین استفاده کنند گفت: مردم می‌توانند قبل از انعقاد قرارداد یا خرید و فروشی به این مراکز مراجعه و نسبت به اصالت سندیا سوابق افراد خریدار یا فروشنده اطلاعاتی کسب کنند.

فرمانده ناجا در پایان افزود: این دفاتر فعالیتی مشابه دفاتر خدمات پلیسی دارند و خدمات مشاوره‌ای این افسران در پیشگیری از وقوع جرم نقش بسزایی دارد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=24970

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر