3

اتفاقات عظیمی در خدمت به قرآن در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب رخ داده است

  • کد خبر : 276918
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۲

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که گوهر قرآن این است که جامعه و فرد قرآنی را می‌سازد، گفت: ما باید از قرآن فرد شبه محمد (ص) بسازیم و جامعه‌ای که مدینه‌النبی باشد. ما با کتاب‌های دیگر بر اساس تیزهوشی خود ارتباط برقرار می‌کنیم اما خط ارتباط با قرآن جان است نه ذهن.

وزیر ارشاد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که گوهر قرآن این است که جامعه و فرد قرآنی را می‌سازد، گفت: ما باید از قرآن فرد شبه محمد (ص) بسازیم و جامعه‌ای که مدینه‌النبی باشد. ما با کتاب‌های دیگر بر اساس تیزهوشی خود ارتباط برقرار می‌کنیم اما خط ارتباط با قرآن جان است نه ذهن.

به گزارش افق آنلاین ، سیدعباس صالحی شامگاه دوشنبه (۲۹ بهمن) در بیست‌وسومین آئین تکریم خادمان قرآن کریم با اشاره به این‌که قرآن کریم به عنوان کتاب الهی تمایزات گوناگونی با کتاب‌های عادی دارد، اظهار کرد: این تمایزات، کتاب قرآن را به‌گونه‌ای دیگر نشان می‌دهد. در کتاب‌های دیگر حالات ظاهری انسان در نسبت با آن کتاب تأثیری ندارد اما ما لیست و فهرستی از آداب ظاهری ارتباط با قرآن داریم. این نوع ویژگی‌ها و ارتباط بین ظاهر و رابطه انسان با قرآن، بسیار مؤثر است.

وی در ادامه با تاکید بر این موضوع که در کتاب‌های عادی این‌که انسان چگونه بنشیند و با کتاب ارتباط برقرار کند تأثیری در نسبت انسان با آن کتاب ندارد، گفت: اما در آداب اسلامی به ما توصیه شده است که در هنگام قرائت قرآن چه نکاتی را رعایت کنیم. در رابطه با سایر کتاب‌ها این‌گونه مطالب مطرح نیست. انسان با قرائت کتاب تأثیری در سهم آن پیدا نمی‌کند و حتی در مواقعی این موضوع می‌تواند مخل باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: قرآن یک ارتباط کهکشانی با آنچه در ظاهر دارد باعث می‌شود که انسان بتواند راحت‌تر با قرآن ارتباط برقرار کند. در قرآن آمده است اگر می‌خواهید بهتر بفهمید بخوانید و اگر می‌خواهید بیشتر بفهمید با ترتیل و قرائت خوش به صحن قرآن نزدیک‌تر شوید.

صالحی گفت: قرآن که کتاب عالی است در ظاهر باید مناسباتی را با انسان برقرار کند تا بتواند حلقه اتصالی بین انسان و خداوند باشد. در کتاب‌های دیگر ما با ذهن خود با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کنیم و بر اساس تیزهوشی خود با کتاب‌ها می‌توانیم ارتباط بگیریم. اما خط ارتباط با قرآن جان است نه ذهن. در واقع ذهن معبر است و اگر این ذهن مقصد بشود ما را به حقیقت قرآن نمی‌رساند. اگر جان کنار ذهن قرار نگیرد ذهن آنچه می‌آموزد حجاب است. ارتباطی که در مفاهیم قرآنی برقرار می‌شود غایتش فهم و شناخت نیست بلکه غایتش ارتباط با قرآن و شناخت حقیقت متن است.

او در ادامه با اشاره به این‌که قرآن یک کتاب متفاوت و متعالی است، تصریح کرد: اولین خادم قرآن حضرت محمد (ص) بوده است. ما به اندازه فاصله و دوری و نزدیکی با این خادم قرآنی با قرآن ارتباط برقرار می‌کنیم. در این سال‌ها به همت همه خادمان قرآنی تبریک می‌گوئیم زیرا به مقام قرب به پیامبر اکرم (ص) نزدیک شده‌اند. افتخار می‌کنیم که در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در کشوری زندگی می‌کنیم که اتفاقات بزرگ و عظیمی در خدمت به قرآن رخ داده است و بر روح پُرفتوح امام خمینی (ره) که این انقلاب را رقم زده‌اند درود می‌فرستیم و دعاگوی نایب بر حق ایشان هستیم.

صالحی افزود: گوهر قرآن جامعه قرآنی است و انسان قرآنی در جامعه قرآنی پرورش پیدا می‌کند. ما باید در جامعه قرآنی از افراد جامعه شبه‌محمد (ص) بسازیم و جامعه را شبیه مدینه‌النبی کنیم. امیدواریم که بتوانیم در این مسیر حرکت کرده و از مائده‌های قرآنی استفاده کنیم. مسیر و راه طولانی‌ای داریم که امیدواریم بتوانیم این مسیر را کوتاه‌تر کنیم.

در این مراسم سیدعباس صالحی از سوی جامعه قرآنی به عنوان خادم قرآن معرفی و لوح تقدیری نیز به وی اهدا شد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=276918

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر