6

بدترین اقتصادهای جهان از نظر رشد، درآمد سرانه،تورم و بدهی ها معرفی شدند

  • کد خبر : 38615
  • ۱۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۲

صندوق بین المللی پول در تازه ترین گزارش خود کشورهای سودان،کنگو، بلاروس، مقدونیه و ژاپن را به ترتیب بدترین اقتصادهای جهان از نظر رشد، درآمد سرانه،تورم، بیکاری، و بدهی ها معرفی کرد.

خبرگزاری فارس: بدترین اقتصادهای جهان معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اینترنتی سی ان ان، از نظر رشد اقتصادی سودان بدترین رشد تولید ناخالص داخلی در جهان را در اختیار دارد . رشد اقتصادی این کشور در سال ۲۰۱۲ میلادی بیش از ۷٫۳ درصد کاهش خواهد یافت .

جنگهای داخلی طی دهه های اخیر تاثیر منفی شدیدی بر ساختارهای اقتصادی سودان داشته است . جدایی سودان جنوبی موجب شده است تا ۷۰ درصد ذخایر نفت خام سودان به سودان جنوبی منتقل شود . به همین علت پیش بینی می شود رشد اقتصادی این کشور امسال با کاهش ۷٫۳ درصدی روبرو شود . رشد اقتصادی سودان سال گذشته نیز بیش از ۴٫۵ درصد کاهش یافته بود .

بر این اساس از نظر شاخص در آمد سرانه نیز کنگو بدترین وضعیت را دارد . در آمد سرانه کنگو امسال به کمتر از ۲۳۱٫۵۱ دلار خواهد رسید . علی رغم در اختیار داشتن منابع طبیعی غنی ، جمهوری دموکراتیک کنگو با خشونتهای داخلی فقر و مفاسد مالی گسترده روبرو است . این کشور در سال ۱۹۶۰ میلادی توانست استقلال خود را از بلژیک بگیرد .

کنگو علی رغم در اختیار داشتن منابع غنی الماس و سنگ آهن با تولید ناخالص داخلی پایینی به ارزش ۲۵ میلیارد دلار روبرو است . با توجه به جمعیت ۷۳ میلیون نفری این کشور در آمد سرانه کنگو به کمتر از ۲۳۱ دلار می رسد .

از نظر شاخص نرخ تورم نیز بلاروس با ۶۵٫۹ درصد بدترین کشور جهان به شمار می رود . آلکساندر لوکاشنکو از سال ۱۹۹۴ میلادی تا کنون در بلاروس حکومت می کند و آخرین دیکتاتور اروپا به شمار می رود .

بر اساس برآوردهای صندوق بین المللی پول نرخ تورم بلاروس امسال به بیش از ۶۵٫۹ درصد خواهد رسید . نرخ تورم بلاروس سال گذشته به بیش از ۱۰۹ درصد رسیده است .

مقدونیه بدترین نرخ بیکاری را در بین کشورهای جهان در اختیار دارد . نرخ بیکاری مقدونیه در سال ۲۰۱۲ میلادی به بیش از ۳۱٫۲ درصد خواهد رسید . پایین بودن رشد اقتصادی مهمترین عامل افزایش چشمگیر نرخ بیکاری این کشور به شمار می رود .

ژاپن بالاترین میزان بدهی را در بین کشورهای جهان در اختیار دارد میزان بدهی های این کشور معادل ۲۳۵٫۸ درصد تولید ناخالص داخلی تا پایان سال ۲۰۱۲ خواهد بود .

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=38615

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر