4

توصیه های تغذیه ای برای سالمندان

  • کد خبر : 82683
  • ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲

انتخاب نوع مواد غذایی در برنامه روزانه سالمندان از اهمیت خاصی برخوردار است، زیرا در سنین سالمندی بسیاری از ارگان های بدن به ویژه سیستم گوارشی حساسیت بالایی دارد.

انتخاب نوع مواد غذایی در برنامه روزانه سالمندان از اهمیت خاصی برخوردار است، زیرا در سنین سالمندی بسیاری از ارگان های بدن به ویژه سیستم گوارشی حساسیت بالایی دارد. شهلا جودت کارشناس تغذیه در این باره می گوید : سالمندان باید از مصرف مواد غذایی چرب و سرخ شده پرهیز کنند و برای تامین چربی بدن، روزانه یک قاشق سوپ خوری روغن گیاهی نظیر روغن زیتون همراه با غذا مصرف کنند.

«شهلا جودت » می افزاید : طبخ غذای سالمندان باید به شکل آب پز، بخارپز، کباب شده یا تنوری باشد که سالم تر و بی ضررتر است.

وی تصریح می کند : سالمندانی که مشکلات دندانی دارند و قادر به جویدن نیستند باید غذاها را به شکل چرخ کرده و یا از صافی رد شده به شکل پوره و نرم شده مصرف کنند و از مصرف مواد غذایی سفت و سخت که بلع و هضم را مشکل می کند، اجتناب ورزند.

وی تأکید می کند : سالمندان باید از مصرف سس های سنگین برای سالاد و سبزیجات خودداری و آبلیمو و روغن زیتون و سبزی های معطر را جایگزین آن کنند.

وی نسبت به مصرف کله پاچه، مغز و قلوه که حاوی مقادیر بالای چربی است، برای این گروه سنی هشدار می دهد و خاطر نشان می کند : مصرف سبزیجات خام و پخته، میوه های تازه، جوانه گندم، ماش و عدس، پرهیز از مصرف روغن های حیوانی و نباتی، به حداقل رساندن مصرف سوسیس، کالباس و همبرگر و غذاهای آماده و تحرک روزانه در حفظ سلامت سالمندان تاثیر به سزایی دارد.

باشگاه

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=82683

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر