2

بررسی آثار حملات پهپادهای ایرانی در اوکراین توسط کارشناسان اسرائیلی

  • کد خبر : 373151
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۹:۳۸

سایت اسرائیلی: “ناتوانی و شکست اوکراین در مقابله با پهپادهای ساخت ایران باعث نگرانی و سوالاتی در اسرائیل شده است.”

کارشناسان نظامی اسرائیل آثار تخریب ها و آسیب های ناشی از حملات پهپادهای ساخت ایران در جنگ اوکراین را بررسی کرده اند.
سایت “زمن اسرائیل” با اعلام این مطلب اضافه کرد اسرائیلی ها از شدت تخریب پهپادهای ساخت ایران در جنگ اوکراین،نگران هستند.

مقامات اوکراینی مدعی هستند روسیه از پهپادهای انتحاری ساخت ایران در جنگ علیه اوکراین استفاده می کند اما مقامات تهران این موضوع را تکذیب می کنند. در جدیدترین مورد هم زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین گفت که روسیه از پهپادهای ساخت ایران در حملات اخیر علیه مناطق نزدیک پایتخت این کشور استفاده کرده است.

بررسی آثار حملات پهپادهای ایرانی در اوکراین توسط کارشناسان اسرائیلی
به نوشته سایت “زمن اسرائیل” ، کارشناسان نظامی اسرائیل با بررسی آثار حملات پهپادهای ساخت ایران زیرا انها تلاش می کنند اطلاعات بیشتری را درباره این پهپادها کسب کنند زیرا معتقد هستند قبلا پهپادهای مشابه در آسمان شهرهای اسرائیل پرواز می کردند.
“زمن اسرائیل” اضافه کرد: برای اسرائیلی ها این بررسی همچنین دلیلی است که نباید فقط به جلوگیری از فعالیت های هسته ی ایران اکتفا کنند.
اسرائیلی ها از پهپاد ساخت شرکت صنایع نظامی هسا ایران سخن می گویند که حوثی های یمن در سال ۲۰۲۱ مورد استفاده آنان قرار گرفت. همچنین اسرائیل معتقد است ایرانی ها از این پهپاد در حمله به کشتی “میرسر” در سال ۲۰۲۱ در نزدیکی عمان استفاده کردند. این کشتی متعلق به شهروند اسرائیلی (ایال عوفر) است.
خانم تال اشنایدر کارشناس امور خاورمیانه گفت: راه اندازی و استفاده پهپادهای ساخت ایران نیاز به پول و کار زیادی ندارد اما در مقابل، دفاع در برابر این پهپادها، نیازمند هزینه زیادی است.
او در گزارشی نوشت: “پهپادهای ساخت ایران در جنگ روسیه علیه اوکراین آسیب های زیادی به زیرساخت ها وارد کردند. با توجه به آسیب های زیادی که این پهپاد در اوکراین وارد کردند  اسرائیل باید آمادگی رویارویی با وضعیتی را داشته باشد که ایران تعداد زیادی از پهپادها را به سمت اسرائیل ارسال کند”.
بررسی آثار حملات پهپادهای ایرانی در اوکراین توسط کارشناسان اسرائیلی
وی افزود: “در فوریه ۲۰۱۸ ارتش اسرائیل پهپاد ساخت ایران را سرنگون کرد که از شهر تدمر سوریه آمده بود. در فوریه ۲۰۲۱ و فوریه  ۲۰۲۲ هواپیماهای اسرائیل و امریکا با پهپادهای ایران در مسیر اسرائیل مقابله کردند. در مورد دوم ارتش امریکا پهپاد ایرانی را در آسمان عراق مورد هدف قرار داد”.
سایت “زمن اسرائیل”  ادامه داد: “اسرائیلی ها تلاش می کنند با سوءاستفاده از کاربرد گسترده روس ها از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین، کشورهای بزرگ به ویژه امریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه را علیه معاملات فروش سلاح از ایران به روسیه تحریک کنند. اسرائیل تلاش می کند قدرت های بزرگ را قانع کند در مذاکرات با ایران علاوه بر هسته ای، موضوعات موشکی و پهپادها هم قرار بگیرد”.
” عامی روخاس دومبا” کارشناس نظامی در مجله “اسرائیل دیفینس” نوشت: “تصاویر تخریب پهپادهای ایران در اوکراین باعث نگرانی اسرائیل شده است. نیروی هوایی اسرائیل نمی خواهد تصاویر ساختمان های آتش گرفته در کی یف را مردم در اسرائیل ببینند. بعد از حملات حوثی ها علیه اسرائیل در سپتامبر ۲۰۱۹ ، در اسرائیل سوالاتی درباره خطر پهپادهای ایران مطرح شد”.
 در صورت بروز درگیری، اگر ایران تعداد زیادی پهپاد را به صورت همزمان به سمت اسرائیل ارسال کند چه اتفاقی خواهد افتاد. اسرائیل چگونه خود را برای آن روز آماده می کند؟ پهپادها می توانند صدها کیلومتر را به سمت اهداف در اسرائیل طی کنند. برای مقابله با پهپادهای ایران از موشک های هوا به هوا استفاده می کنند. همچنین، ناتوانی و شکست اوکراین در مقابله با پهپادهای ایران باعث نگرانی و سوالاتی در اسرائیل شده است.

بقایای پهپاد ساخت ایران که توسط ارتش روسیه در جنگ اوکراین استفاده می شود و ارتش اوکراین آن را سرنگون کرده است. این عکس را رسانه ها از اوکراین منتشر کرده اند و این توضیح را ارتش اوکراین اعلام کرده است.

اوکراین پهپاد ایرانی ارتش روسیه را

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=373151

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر